Awards 2011

Dengan rasa sukacita, pertama kalinya wak telah membuat beberapa awards yg akan diberi kepada bloggers di Malaysia terutamanya, mahupun luar negara, (eh ada ke pelawat luar negara wak??) hehe.. yang mungkin bertuah kerana sebab-sebab tertentu berdasarkan kateria di bawah kategori yang di senaraikan. Hermm.. (ada mcm ayat nk bg anugerah juara lagu x?? hehehe..) Kategori yg di senaraikan adalah seperti berikut :

Kategori : Follower Bertuah



-kerana korg follower ke-100, 111, 123, 150, 200, 222, 245, 250, 300, 333, 345, 350, 400, 444, 450, 456, 500
Antara Penerimanya : ♥Darl Sepet♥ (follower 100) , SayaBukanSamdol (follower 111) , DuniaBudaqKechik (follower 123), Silent:) (follower 150) , Shafazie (follower 200) ,
Annis Suzana (follower 222) , ::.tintaku.:: (follower 234) , YaYan's Mum (follower 250) , cik aween (follower 300), HoneySoft (follower 333),  niedaida (follower 345), zaza (follower 350)







Kategori : Blogger Bertuah



-mungkin kerana page korg cantik -mungkin kerana page korg bermanfaat di hati wak -mungkin page korg menarik -mungkin page korg meletop-letop -mungkin juga page korg mencuri hati wak
Antara Penerimanya :

Kategori : Family Ceria



-mungkin sebab sentiasa mengisahkan family korg -mungkin kerana sentiasa memaparkan wajah-wajah ceria family korg -mungkin juge sentiasa berkongsi tips kekeluargaan -dan mungkin juga family korg ceria dihati wak
Antara Penerimanya :


TERMA & SYARAT

Penting
!!!
Sekiranya korg adalah diantara penerima anugerah diatas, korg boleh la meletakkan awards tersebut di blog korg (caranya hanya copy paste code yg ada pada setiap award) dan korg adalah disunatkan (bukan wajib yer) menjawab beberapa persoalan yang wak utarakan di dalam satu entry, antara soalan tersebut:

1.Nama penuh korg ? (kdg2 tau nick jer, name betul x tau)
2.No. Kegemaran korg? (bukan untuk main no. ekor yer)
3.Umur korg? (nk gak tau, masih mude ke, kanak2 ke @ dewasa bkn tue ok)
4.Mula di dunia blogger? (x kisah gune blogspot ke, wordpress ke..)
5.Gadget yg korg ada? (x kisah ape-ape, pensel ke, kamera ke ape2 jelah)
6.Orang yg korg sayang? (sebolehnya berikan 3 senarai ok)
7.Laman sosial korg minati? (sertakan korg punye id di laman sosial berikut)

Tujuan:
Tujuan wak berikan award ini adalah bagi menghargai jasa korg di dunia blogger, jasa korg pada wak, jasa korg pada dunia kerana korg best. Wak juge memberi anugerah ini adalah kerana ingin membangkitkan berahi eh gersang eh semangat korg untk meneruskan perjuangan didunia blogger nie. Ok. Nak hadiah?? tunggukan contest dari wak ok..


NOTE:
*Adalah dimaklumkan, senarai antara penerima dibawah kategori masing-masing adalah sah di dunia blogger dan layak menerima anugerah daripada wak dan sememangnye mereka ori.. hehe..

*Kepada korg, bg meyakinkan org, sekali lagi adalah disunatkan untuk meletakkn link
entry ini pada awards yg wak beri.

8 0 Pengutuk:

darl sepet said...

CMNE NK AMEK NIE WAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK....aaaaaaaa.
yes2!!!yes!!!!dpt award!!!yiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaa!!!

wakmizie said...

cara nak amik wak dah bgtau kat terma & syarat.. baca entry awards 2011 nie smpi abis.. huhu.. (amat bersemangat berbloging) huh!!! :D

darl sepet said...

hehehehe....terover looked td wak.tp..nk copy code tuh..kluar warning plak.aiyak!!!ermm..yer..sgt gersang.berahi berblogging neh...semangat yg chat:)

wakmizie said...

gunakan cara ctrl+c.. xpe xdehal nyer... nnt wak cupe padamkan warning tu.. huh.. sorry yer..

darl sepet said...

WAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.
dh dpt.hehehe.sila abaikan kumen d ats.sekian terima kasut:)

darl sepet said...

xper wak..tu protection nama dya.sepet yg xreti nk buat ekceli.heee.

wakmizie said...

huhu.. mmg jd protec tp takot nyusahkn org jer.. huhu.. akan di padam protec tu untuk memudahkan.. hehe..

shaFazie said...

wak..azie tk lh nk copy ..heheh
wak apa2 pun terima kasih atas awards tu :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...