Wak dah Join Sponsored Tweet's, Korang???

Korang minat carik duit sampingan x, semenjak wak berblogging nie, mcm2 benda wak tengok boleh buat duit, antaranya nuffnang, google adsense, infity ape kebenda, churp-churp.. dan mejoriti wak tengok, semuanya adalah company pengiklanan. Maknanya pengiklanan online nie lebih hebatlah dari media yer??? hehe.. jadi oleh kerana wak terlalu ingin tahu keberkesanannya, wak telah menyertai beberapa agensi pengiklanan nie untuk mendapatkan kepastian dan juga kalo ade rejeki mendapat pulusnya. Jadi kepada korang, hari nie wak nak kenalkan produk pengiklanan terbaru plak. Iaitu Sponsored Tweet's yang hebat diperkatakan sejak dulu. Sponsored Tweet's nie sebenarnya lebih popular di negara luar. Kalo kat Malaysia lebih terkenal dengan ChurpChurp bagi pengiklanan dengan twitter nie. Ingat yer jangan luper jadikan wakmizie sebagai referral ya.

Cara cari income sama jer mcm ChurpChurp iaitu tunggu dapat kempen daripada advertiser dan korang lengkapkan je tugasan tersebut. Kalau client (advertiser) berpuas hati maka secara automatik korang akan dibayar. Apa yang penting, kalo koang baru bukak akaun twitter kene la tunggu 2 bulan sbb perjanjian 60 hari selepas membuaka akaun twitter. Dan yang penting juga, cari follower agar melebihi 100 follower. Cara cari follower, korang kenela rajin bertweet... korang ada 2 jenis tugasan iaitu Direct Campaign dan juga PPC Campaign. Direct campaign ni terjadi bila ada advertiser yang sanggup bayar untuk satu tweet mereka untuk diposkan kat akaun twitter korang. Harga tweet tersebut lak korang yang tetapkan. PPC Campaign (PayPerClick) lak tiada bayaran secara pukal seperti Direct Campaign tetapi korang bila berlaku klik kat tweet yang korang dah pos tu. kalau pengiklan dah tetapkan korang akan dibayar $0.20 untuk satu klik, jadi kalau dah ada 10 klik korang dah dapat $2.

Apa macam ?? ada minat ka?? kalo minat joinla.. hehe.. KLIK KAT SINI UNTUK JOIN


SponsoredTweets referral badge SponsoredTweets referral badge SponsoredTweets referral badge SponsoredTweets referral badge

3 0 Pengutuk:

nadiah said...

senang ke susah nak join ni..

wakmizie said...

senang jer cik kak.. semudah 123.. hehehe..

Anonymous said...

Services remain seriously needed payday loans not to mention payday loans. People today will begin to struggle to are now living typically the needs for the loan merchants spend wages along with special. Most of these small loans will not be a brand new part of our population actually, they've been all over frequent within style as well as one other. I will carry on and touch with regard to more tightly ordinances and also declare restrictions there's small side-effect. For you to constrict any debtor to somewhat of a pattern regarding arrears, they are simply some short-term borrowings, delivers comfort to help individuals who are spending so much time in lots of states
pozyczkiprywatnebezbik.net.pl
kredyt na dowód w 5 minut
http://chwilowkitanio247.com.pl
pożyczki bez bik
pożyczki pozabankowe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...