Aku dah x de teruna!!

Assalamualaikum, giler babeng wak tengok citer-citer kat blog-blog korang, wak baru je lepas membuat "jalan2 blog" hehe.. Citer hangat bertambah hangat namun wak nak katakan wak dah xde teruna!! ada x orang buat statement mcm nie?? haha.. itu memang menempah reject la dari pompuan2 kat luar sana kan??? sedangkan lelaki kalo ckp mcm nie pown boleh kene ban! inikan pula perempuan.. huhu.. Maruah diri perlu dijaga terutama kita sebagai orang islam. Maruah nie bukan saja berkait dengan kita, malah keadaan sekeliling, contoh family kita, kawan2 kita, malah saudara seislam kita juga terbabit. Kenapa?? ye ler, cuba korang bayangkan sekiranya korang  kata, "Aku dah xde dara, Apa korang kesah??" kemudian datang bangsa dan agama lain negok, korang rasa apa dalam pemikiran diorang?? "I dont like muslim girl, not virgin.." haha.. mungkin itu yg giler sex.. "mcm nie ke adat orang islam?, sama je mcm agama aku, malah agama aku pown x mcm tu" tengok kengkawan.. nampak x??? kalo diorg dah fkir mcm tu, mcm mana diorg nk tertarik dengan islam malah dihina lagi agama kita. Bukan salah mereka sebenarnya, tapi salah segelintir daripada orang dalam agama kita sendiri. Jadi wak nasihatkan pada wak dan kita semua janganlah memburukan maruah anda kerana anda kami semua kena!!! Nasihat masyarakat ini wak tujukan pada adik Nadia Elliza , anda masih ada peluang untuk berubah. Eh.. korang mesti dah tengok statement die kan.. kan? kan? belum tengok? tengok la kalo die belum delete. kalo dah delete, jangan tanya wak yer.. STATEMENT SAYA X DE DARA.

3 0 Pengutuk:

NURUL AINI NORAZMAN said...

dia semakin bangga kot wak,.siap buat Fanpage FB,.malu la tgk die tuh,.

Admin Wak said...

@NURUL AINI NORAZMAN
Bersama kita doakan dia bertemu hidayah.. Tapi semalam ada orang email wak kata entry yg die tulis dah dipadam.. Alhamdulillah..

Tok Kebayan said...

Alamak....blog dia sudah delete la.....tau pun malu.

http://tok-kebayan.blogspot.com/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...