Penukaran Zakar ke Faraj Semakin Meningkat

Tak taulah apa wak nak kata, dah ramai sangat tukar jantina sekarang nie. Mula-mula tukar payudara, dari x de payudara sampai ada payudara mcm pompuan. Caranya diorang pei klinik kasi injection, ada yang x boleh injection dan nak kasi besar lagi, pei wat operation. Apela best sangat ada payudara tu, kan ke susah nak bawak kehulu kehilir. Dah la tergantung kat badan pulak tu, hermm.. x tau bersyukur betul manusia sekarang. Tak cukup ngan tu, boyfriend si mak nyah nie pulak capkap, "x bestla dapat pegang te.ek ngan j.l.k bon..t jer.. kalau dapat masuk depan lagi best." si nyah pulak cakap, "I x de duit la syg.." setakat duit, si jantan nafsu kuda nie, selalunya yang kaya-kaya, jadi pasal duit no hal.. Dah la si Mak Nyah nie pei buat operation buang zakar die, dok ngidam nak tukar ke faraj pulak..  Untuk pengetahuan korang, kat Malaysia nie sahaja, dah hampir 50,000 orang tukar Zakar ke Faraj nie tau, sampai ada agensi menguruskan jenazah si Zakar nie lagi. Yelah, dari buang ke tempat x sepatutnya, baik di kebumikan kan... Huh.. Dah hilang nikmat kelakian si Mak Nyah nie tadi. Bila dah hilang nikmat, first-first dapat  alat sulit perempuan memanglah seronok, sebab dapat gembirakan yang tersayang. Tapi lepas dah lama, pasti si Mak Nyah nie tadi merasa bosan, kerana selalunya mereka mendapat nikmat dari alat sulit lelakinya, tukar pada alat sulit perempuan, harammmm... kekasih ko dapat nikmat, ko dapat ape??? Itulah, kan Nabi Muhammad sendiri suruh kita bersyukur, atas apa yang Allah berikan. Kalau dah operate.. boleh cantum balik ke??? Mana boleh!!!! Jadi, hang pikiaq la sendiri.. Hah! nie wak tunjuk salah satu prosess penukaran jantina yang sering berlaku di Thailand.

1 0 Pengutuk:

Alyson ning said...

Journey Jewelry Debeers made the Rolex Replica Watches notion of Journey Jewellery a couple of decades ago but it took a while to catch on. Recently, Saint Laurent Outlet became 1 in the most popular diamond jewellery presents available. Journey Jewellery is established by using a assortment of diamonds growing in size from smallest to largest, these Louboutin Outlet Online symbolize the growth of love that men and women have for just one another. As your love grows so should your diamonds, at least that's what Debeers believes. Journey variations have been shown mostly in white gold set with Swiss Replica Watches princess or round diamonds. The thought is based loosely about the Previous, Present, & Future 3-stone jewellery that was also designed by Debeers, These charm bracelets make fantastic presents and most people invest in a single for themselves in addition as for good friends. The Replica Designer Handbags on the jewellery is the capability to make bracelets jointly with friends and family, as soon as created they appear incredible and very trendy.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...