Senarai Harga Mercun 2011

Wah mercun!!!! itulah gambaran yang dapat tunjukan apabila wak melihat senarai mercun yang di terima ketika zaman persekolahan dulu. Namun, kini perasaan itu sudah tiada lagi. Mungkin kembali beralih kepada anak wak pulak, harapnya tidaklah. Ok, baru-baru ini wak mendapat senarai list jualan merun untuk 2011. Harga mercun pun nampaknya dah semakin mahal dari sebelum ini. Maklumlah, sekarangkan dah banyak penangkapan di buat berkaitan isu penyeludupan dan penjualan mercun nie. Semenjak tahun 1991 mercun di haramkan di bawah Akta Bahan Letupan pindaan tahun 1991. Eh, panjang lebar pulak wak cakap. Apa pun, main mercun boleh, tapi hati-hati dan pastikan mendapat pengawasan dari orang dewasa sekiranya korang adalah kanak-kanak. Mercun tak merbahaya, tapi manusia yang membahayakan diri dengan mercun!!! Salam Ramadhan..

8 0 Pengutuk:

Anonymous said...

Mana nak beli semua mercun2 ni ?
Sekarang di Kuala Lumpur , susah nak nampak orang jual dah!
kalau ada info sila email saya di
xrevia@live.com

Saya nak order and selfpickup dengan cepat raya nak DEKAT DAH NI! thanx!

Admin Wak said...

@Anonymous
Huh!! giler lah, kalau beli sikit-sikit boleh la wak bagi tau. Kalau beli sampai bawak satu lori.. giler.. kene tangkap, beraya jail wak nanti.. huhuhu..

Anonymous said...

mcm mne nk dapatkan ni?nk beli kat mane?

Muhammad Hazwan said...

salam wak... nak nak tanya. wak ada no contact utk dapatkan barang ni tak? tak de la nk beli byk2. untuk main di kg je. if ada minta wak email ke saya ye. tq wak. wan_teh36@yahoo.com

syahir said...

salam ..wak nie mcm mner nk ordr nie ?? kalau boley , boley x bg nombor [hone k nanti boleh contak .. ??

Anonymous said...

Broadcast satellite "in the Star on the 9th," was successfully launched in June
last year, it can be said is a milestone in the field
of live satellite event. Next, build a list of prospects and develop a relationship with those prospects on your list.
But mostly BBC Radios 4 and 5 because, being speech orientated, they're more like what I do, so I can learn lots from them.

Feel free to visit my page :: shortwave radio kit plans

Anonymous said...

Major follows some sports, primarily during the playoffs. Leveling up to defeat all the enemies can be time arresting so apprehend to absorb
a acceptable bulk of hours anniversary day accepting the a lot of
out of this game. It sounds like you log into the game and join
a "Shadow war" server and play with hundreds of other players within that
PVP world, but that world is different from the cooperative Arkfall
boss hunting world.

Here is my page; hotel seattle - www.spielespielen24.
de - -

Anonymous said...

The second piece should fit the width of the pan, plus extending up the sides.
Couples only fool themselves if they think guests only care about the cake.
Since the machines can also cut logos, letters and signs, the cake creator can later also decorate the.



Look into my page cake alchemy []

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...