Shila Amzah Semakin Kerap Di You Tube

Akhir-akhir nie, baru wak perasan, yang artis comel kegemaran wak sering kerap berada di You Tube. Eh! korang tak tau ke? wak adalah peminat Shila Amzah, hehe.. Ok, baru-baru nie pun ada dengar jugak gosip die dengan Awi Rafael.. Betul ke gosip tu ek?? Apapun, kalau die ngan Awi, apa sak=lahnya, wak pun minat Awi ape.. alah semenjak die nyanyi lagu Pulanglah tu.. Oh, ini citer pasal artis comel wak! lupe plak.. hehe.. Ok, nak di tambahkan citer lagi, 12 Ogos lalu, Shila ada upload video die ucapkan terima kasih pada peminat dan orang-orang yang menyokong die sejak die bergelar artis, sampai nangis seh awek comel nie buat ucapan.. huhu.. Apa pun, wak memang suke dengan video yang die nyanyi dalam kete, nampak cute ajer dengan aksi-aksinya sambil nyanyi tu. Alamak, wak puji-puji Shila nie, kang tak pasal-pasal kene cubit ngan bini plak. Ok, korang layan jer lah video yang wak sempat paparkan, nak tenok lebih lagi?? pergi kat Chanel You Tube beliau di >>> http://www.youtube.com/user/ShyllaAmzah

0 0 Pengutuk:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...