Agro2u.com..


Wak bukan nak promote atau mendapat ape-ape komisen pun, cume wak nak tolong pemilik agro2u.com nie agar lebih meriah seperti mudah.my yang semeriahnya iklan-iklannya. Function lebih kurang jer dengan mudah.my cuma dalam agro2u nie boleh chating n berforum.

Lebih kurang macam tu ler... wat mase r nie, ade beberapa individu jer yang dah buat iklan kat sini, jadi ape salahnya kalo korang pun cuba iklankan produk korang kan. Wak pun rase macam nak cuba, tapi x tau nak iklankan produk ape???? Oh!! ikan keli wak , ye x ye jugak.. huhu.. ok, selamat beriklan semua...

3 0 Pengutuk:

jutawan internet said...

memang best website agro2u.com ni, disamping boleh iklan barang secara percuma ia juga boleh create group, upload gambar, video..dan dapat berhubung antara pembeli dan penjual.

saya sudahpun register sebagai user agro2u.com

wakmizie said...

Haah.. agro2u nie kira ok ler.. lg pun peroduk tempatan kan.. kita patut sokong.. bukan kene bayar pun wat iklan.. :)

Anonymous said...

Expert services continue to be tremendously looked for cash advances and additionally cash advances. Men and women will begin to fight to inhabit the fascinates within the financial institutions pay off pays in addition to lead. These modest loans seriously isn't the latest thing in your contemporary society actually, they are around for several years in one create or maybe a different. I will keep touch pertaining to smaller ordinances and also assert legislation there exists bit of final result. Every single child constrict the consumer for a bike involving consumer debt, they are simply a small amount of short-term borrowings, provides alleviation to be able to those who find themselves spending so much time in a great many lands
pożyczka bez bik
kredyty bez bik
pożyczki bez bik
kredyty chwilówki multibank
kredyty bez bik

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...