Perkhidmatan Nikah Poligami ???


Sila Baca Ikla Dibawah!!!!


PERKHIDMATAN NIKAH KAHWIN POLIGAMI SENYAP MURAH CEPAT SESAMA LARI SEMPADAN

As'kum

Sy menawarkan khidmat nikah, kahwin, poligami, wali hakim dlm masa 1 jam shj yg dibuat dlm Pejabat Majlis Agama Wilayah Yala Cawangan Betong. Kwsn ini aman & tenteram tanpa sebarang perintah darurat. Tiada ancaman banjir seperti di wilayah Songhkla & Narathiwat. Penduduk di sini jg masih menggunakan bahasa Melayu & Ringgit Malaysia dlm urusan seharian.

Negeri Yala shj yg mempunyai Pejabat Agama yg trletak hanya 5 minit perjalanan dr Kompleks Imigresen Malaysia. Jgn percaya dgn kenyataan dr pihak tidak bertanggungjwb krn semua nikah yg dibuat dlm Pej Agama 4 wilayah (Yala, Narathiwat, Pattani & Songhkla) adalah sah & diiktiraf. Perkara ini telah disahkan oleh Pejabat Agama di Malaysia & di Thailand.

Elakkan bernikah di tempat awam seperti rumah/pejabat kadi, masjid & kedai mkn krn psgn berisiko ditipu oleh Sindiket Nikah yg tidak diiktiraf. Contohnya Majlis Agama Songhkla telah mengeluarkan pekeliling menyatakan nikah dlm wilayah trsebut hanya boleh dibuat dlm Pej Agama krn trlalu byk penipuan. Tidak sah nikah jika akad dibuat dlm Malaysia oleh kadi dr Thailand.

70% nikah yg dibuat di wilayah Songhkla & Narathiwat tidak sah dr segi syarak. Saya telah membawa lbh dr 100 psgn tanpa sebarang masalah utk mendaftarkan perkahwinan di Malaysia. Kadi Wilayah Yala trdiri drpd tokoh terkenal seperti Doktor, Pengetua Sekolah, Tuan Guru, Dato, Senator dan Pegawai Majlis Agama akan menjadi saksi nikah. Sijil Nikah akan terus diserahkan slps akad.

Kenderaan disediakan dr Tol Kuala Kangsar Lebuhraya PLUS/Pulau Pinang/Pengkalan Hulu.

Saya sendiri menguruskan segala urusan hingga selesai, bkn melalui pihak ketiga atau agen.

Harga hanya RM2,200.00. Lokasi di Pulau Pinang.

Sila email elmyda @ gmail .com atau call 0175955633 utk info lanjut.

Terima Kasih.


Iklan di atas bukan iklan promosi yer.. ia adalah iklan yang wak kutip dari agro2u.com. Huhu.. memang gempak la iklan nie.. wak tekezut biler baca... pas nie mesti ramai yg contact no. kat atas tu, terutama bapak-bapak orang yang nak bebini 2,3,4 & 5 eh.. 5?? dalam islam 4 jerlah wak.. oh 4.. hehehe... ibu-ibu jangan marah sama wak yer pasal iklan nie.. wak enggak tolong bapaknyer.. wak cume kasi info ajer dong.. huhuhuhu..

0 0 Pengutuk:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...