Blogger / Blogspot Under Maintenance

Dah lama gak wak x update post kan, memang cukup busy bile dah bekeluarga nie. Busy bukan ape, busy main ngan si e-am jer. Huhu.. Tapi ari tu wak agak free.. tapi bile nk update blog, blogger plak wat masalah, time tu jugak la die nk update kan.. huh.   Maklumlah diorg kan antara syarikat networking yg memberikan hosting percuma kepada pelanggannya, jadi kenelah upgrade sikit sistem bagi laju, kang x laju korg salahkan brodband lah.. last2 korg salahkan google sbb buat hosting lembab.. huhu.. dah la free nk salahkan org plak yer.. Mcm biasa kalo nk upgrade diorg akan bagi kita notis dulu, mcm memo lah supaya kita boleh buat apa yang patut kita buat sebelum diorg mulakan proses upgrade. Page seperti bawah ini akan wujud bila korang ke www.blogger.com dan korang boleh klik kat blogger status nak tahu apa masalah diorg. Benda nie akan berlanjutan dalam beberapa hari, tujuan diorg agar beri peringatan supaya korang boleh buat ape2 backup mcm template ke, entry ker.. dan page kembali normal, korang boleh bukak blogspot korg untuk update, backup dan sebagainya sehinggalah tarikh yang ditetapkan untuk diorg upgrade. Jadi kalo yang jenis seminggu sekali bukak blog jangan plak terkejut dan cakap blogger x bagi tau, diorg dah bagi tau cume korg jer x kerap update blog.. huhu..
 
 

Page kali kedua akan jadi seperti page pertama dan bila klik blog status, diorg akan bagitau ape yang diorg tengah buat, dan biasanya korang cuma boleh follow, baca blog kengkawan dan blog korang sampailah diorg selesai upgrade. Komen blog?? pown x boleh gak.. huhu.. biasa upgrade ambil masa sehari dan paling lama 2 hari. (Sebab tu, ada yang x suka dengan blogspot dan beralih ke hosting berbayar.. tapi wak tetap setia dengan blogspot sbb mudah, cepat dan memuaskan)




p/s: Free kan lebih mudah dan lebih berbaloi.. hehe..

4 0 Pengutuk:

sugar2 kapas strawberry said...

hari tu blog buat hal..mula2 latest post hilang..then ad..tp komen plk dissapeared

wakmizie said...

@sugar2 kapas strawberry

Biase ler.. hosting percuma.. nk mrh x bleh.. hehe.. sbb tu kena selalu buat backup..

Anonymous said...

Products and services stay greatly looked for pay day loans as well as cash advances. Individuals can quickly find it hard to are in the particular hobbies and interests belonging to the banking institutions spend incomes not to mention direct. A lot of these minor financial products is not a good solid thing in your modern culture in truth, they've been close to cardio in one mode and also one other. Let me always mass media with regard to smaller ordinances and additionally express restrictions there is certainly small end result. For you to confine all the homeowner with a routine connected with personal debt, they are really somewhat short-term borrowings, gives reduction in order to those people who are working hard in most places
pożyczki prywatne
pożyczka gotówkowa ranking 2012
chwilówki kalisz
pożyczka bez bik
pożyczka gotówkowa w euro

Anonymous said...

Expertise will still be hugely looked for payday cash loans and even payday loans. Persons can quickly fight to have any hobbies and interests for the financial institutions pay back earnings and point. These kind of little financial products is absolutely not a good solid thing in some of our the community the truth is, they are close to for a long time of hospitality attire sort and / or some other. Let me continue to media with regard to more restrictive legislation along with say legislation there is very little effect. Youngster should be limit any client to somewhat of a menstrual cycle of debt, they can be some short-term borrowings, will provide pain relief for you to folks who are working hard in lot of nations
pożyczka na dowód
url
pożyczki prywatne
pożyczka przez internet bank
kredyty pozabankowe wrocław

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...